Objednávka

Labužníkovy historky

Labužníkovy historky
Tištěná kniha

73 % (13 Hodnocení)

Labužníkovy historky

73 % (13 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2011

296 Kč

Běžná cena 299 Kč

Ušetříte 3 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 242.00 mm
  • Šířka
    • 180.00 mm
  • Hloubka
    • 27.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.80 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 352
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788024915029
  • ISBN
    • 9788024915029

O knize

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy –...
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s...
Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

73%

(13 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

5.12.2011

1

Tak zajímavé téma a tak špatná knížka. Jednotlivé "povídky" mi přišly spíše jako seminární práce na téma XXXX studenta střední školy. Škoda...
26.5.2013
Ja som rada, že aspoň niekto napísal knihu na túto tému. Škoda len, že kniha nevyšla na lepšom papieri a každému príbehu nie je venovaná dvojstrana kvôli predhľadnosti. Uvítala by som tiež fotky jedál a ich "vynálezcov". Ako milovníčka histórie a jedla dávam napriek všetkým chybám päť hviezdičiek.
Ja som rada, že aspoň niekto napísal knihu na túto tému. Škoda len, že kniha nevyšla na lepšom papieri a každému príbehu nie je venovaná dvojstrana kvôli...
Ja som rada, že aspoň niekto napísal knihu na túto tému. Škoda len, že kniha nevyšla na lepšom papieri a každému príbehu nie je venovaná dvojstrana kvôli predhľadnosti. Uvítala by som tiež fotky jedál a ich "vynálezcov". Ako milovníčka histórie a jedla dávam napriek všetkým chybám päť hviezdičiek.
Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat