Domácí řeznická kuchařka

Josef Dušátko
169 Kč

Náhled

Načítání

o knize

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni!

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami!

Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také.

Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.

Tato kniha je novým, aktualizovaným vydáním klasické Řeznické kuchařky autora Josefa Dušátka z roku 1991.



hodnocení a komentáře

Ohodnoťte aspoň
jednou hvězdičkou
800

doporučujeme pro vás

Detail

Nakladatelství
Jazyk
Český
ISBN
978-80-264-0995-3
Rok vydání
2016
Počet stran
164
Formáty a ukázky