Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 120
-
Délka ukázky
- 16 %
-
ISBN pdf
- 978-80-247-7401-5
O knize
Mandarinka, citron, pomeranč, grep - už jen při pomyšlení na toto teplomilné barevné ovoce se nám sbíhají sliny. Málokdo však tuší, že se tyto krásné plody nemusí jíst jenom samostatně, ale že s nimi lze vykouzlit nevídané množství chuťových variací. Autorky této ojedinělé publikace nabízejí mnoho receptů na přípravu...
Mandarinka, citron, pomeranč, grep - už jen při pomyšlení na toto teplomilné barevné ovoce se nám sbíhají sliny. Málokdo však tuší, že se tyto krásné plody nemusí jíst jenom samostatně, ale že s nimi lze vykouzlit nevídané množství chuťových variací. Autorky této ojedinělé publikace nabízejí mnoho receptů na přípravu jídel, u nichž je...
Mandarinka, citron, pomeranč, grep - už jen při pomyšlení na toto teplomilné barevné ovoce se nám sbíhají sliny. Málokdo však tuší, že se tyto krásné plody nemusí jíst jenom samostatně, ale že s nimi lze vykouzlit nevídané množství chuťových variací. Autorky této ojedinělé publikace nabízejí mnoho receptů na přípravu jídel, u nichž je hlavním akcentem právě citrusové aroma. Skloubily ty nejlepší nápady z francouzské gastronomie s českými surovinami a citrusovými plody. Zaměřily se na jednoduše připravené hlavní chody, úpravu ryb s citrusy, dezerty a vegetariánská jídla. Graficky přitažlivá knížka je též protkána radami, nápady či tipy na použití citrusů v domácnosti a ukázkami citrusových dekorací, takže si ji pravděpodobně oblíbí nejen milovníci dobrého a exotického jídla, ale i kreativní kuchařky a profesionální kuchaři.