Objednávka

Revoluce v opravdovém jídle

Revoluce v opravdovém jídle
E-kniha

Bez hodnocení

Revoluce v opravdovém jídle

E-kniha - epub, mobi

rok vydání 2017

Omlouváme se, prodej již byl ukončen. Podívejte se níže na dostupné varianty nebo přejděte na celou naší nabídku.

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Překladatel
  • Formát
    • epub, mobi
  • Věkový limit
    • 0
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 304
  • Délka ukázky
    • 15 %
  • ISBN
    • 978-09-927-5737-3

O knize

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního...
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění...
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů. Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný. Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu.

Další knihy od autorů

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat