Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Série
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 58
-
Délka ukázky
- 15 %
-
ISBN
- 978-80-903-6443-1
O knize
Jak a kdy chřest nakoupit, jak ho oloupat, jak ho uskladnit a hlavně jak ho uvařit, aby chutnal. Tyto a další vychytávky se dozvíte v kuchařce Což takhle dát si chřest. Zapomeňte na sterilované rozbředlé stonky a ponořte se do záplavy receptů z čerstvého chřestu. Česnekový bělásek, Lízinčina pastva, Růžový panter,...
Jak a kdy chřest nakoupit, jak ho oloupat, jak ho uskladnit a hlavně jak ho uvařit, aby chutnal. Tyto a další vychytávky se dozvíte v kuchařce Což takhle dát si chřest. Zapomeňte na sterilované rozbředlé stonky a ponořte se do záplavy receptů z čerstvého chřestu. Česnekový bělásek, Lízinčina pastva, Růžový panter, Krémové špagátky či...
Jak a kdy chřest nakoupit, jak ho oloupat, jak ho uskladnit a hlavně jak ho uvařit, aby chutnal. Tyto a další vychytávky se dozvíte v kuchařce Což takhle dát si chřest. Zapomeňte na sterilované rozbředlé stonky a ponořte se do záplavy receptů z čerstvého chřestu. Česnekový bělásek, Lízinčina pastva, Růžový panter, Krémové špagátky či Jahůdkové třeštidlo. Přesvědčte se na vlastní oči, že s chřestem se dá chřestit ostošest.