Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Série
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 58
-
Délka ukázky
- 15 %
-
ISBN
- 978-80-903-6444-8
O knize
Už Hujer věděl, čím si udobřit šéfa, víte to i vy? Recepty s čerstvými, ale i sušenými švestkami na vás budou nezbedně vykukovat z každé stránky tmavomodré kuchařky s názvem Což takhle dát si švestky. Báječně chutnají v koláči, v koktejlu, s masíčkem nebo ve švestkovém kečupu. Užijete si naplno v sezóně recepty jako...
Už Hujer věděl, čím si udobřit šéfa, víte to i vy? Recepty s čerstvými, ale i sušenými švestkami na vás budou nezbedně vykukovat z každé stránky tmavomodré kuchařky s názvem Což takhle dát si švestky. Báječně chutnají v koláči, v koktejlu, s masíčkem nebo ve švestkovém kečupu. Užijete si naplno v sezóně recepty jako Švestky v horkém sýru,...
Už Hujer věděl, čím si udobřit šéfa, víte to i vy? Recepty s čerstvými, ale i sušenými švestkami na vás budou nezbedně vykukovat z každé stránky tmavomodré kuchařky s názvem Což takhle dát si švestky. Báječně chutnají v koláči, v koktejlu, s masíčkem nebo ve švestkovém kečupu. Užijete si naplno v sezóně recepty jako Švestky v horkém sýru, Letní sněhulák, Modrovousův losos, Krůtí křupani, Přidřeplé knedlíčky, Jogurtový hrubián, Lískouličky, Perníkové boule či Makové nebe. 50 nápaditých receptů z dostupných surovin.